Societat

La universitat obre les portes a l'estiu

Àmplia oferta estival de les diferents universitats catalanes

Gran part de les universitats catalanes ofereixen al llarg del mes de juliol una àmplia varietat de cursos i activitats com a complements de formació

En el cas de la Universitat de Barcelona es tracta de cursos de 20 hores distribuïdes al llarg de la tarda i que estan oberts tant a universitaris com a estudiants de secundària i treballadors en general. L’oferta és molt àmplia, englobant cursos de narració i guionatge, del món dels vídeojocs i altres cursos en les àrees de ciència, humanitats, salut o societat.

La Universitat Rovira i Virgili també ofereix una gran oferta docent, a més d’oferir activitats culturals i de lleure com concerts, representacions teatrals, recitals i visites guiades per la Tarragona romana i el Reus modernista.

També a la Universitat de Lleida s’hi troben propostes de cultura medieval, sobre hidrologia, món rural o la guerra per l’aigua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.