Societat

L'hotel Rey Juan Carlos I obre la seva piscina al públic per 25 euros al dia

L'Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona ha inaugurat la temporada estival amb l'obertura de la seva piscina, que aquest any i per primera vegada, estarà oberta al públic en general, segons han informat fonts de l'hotel. El preu d'accés a la piscina és de 25 euros per persona i dia, sense cap consumició inclosa.

La piscina, de 37 metres de llarg i 24 d'ample, està situada en un espai de 25.000 metres quadrats envoltada de vegetació exòtica. Les instal·lacions, obertes des de les 10 del matí a les 8 de la tarda, compten amb la vigilància d'un socorrista i disposen de vestuaris, banys propis, i d'un servei de tovalloles i barnussos.

Amb aquesta proposta per a l'estiu de Barcelona, l'Hotel Rey Juan Carlos I pretén iniciar una sèrie d'accions "per a apropar l'establiment als ciutadans i aconseguir que la seva oferta d'oci i restauració sigui un nou punt de trobada per als barcelonins".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.