Societat

El 'Pro Evolution Soccer 2008' arriba al mercat

Els usuaris podran introduir la seva imatge en la plantilla de l'equip i els rivals s'adaptaran, en temps real, al seu joc

La darrera versió d'un dels videojocs de futbol de més èxit s'ha presentat avui a Londres amb la presència de Cristiano Ronaldo, que ha cedit la seva imatge per a la caràtula del joc. A partir d'avui, dia 25 d'octubre, a les botigues.

Tot i que segons algunes crítiques el Pro Evolution Soccer 2008 presenta escasses novetats respecte la seva versió anterior, se n'han introduït algunes d'innovadores. L'editor de jocs, per exemple, permet que els usuaris puguin utilitzar una càmara USB per importar la seva pròpia imatge i usar-la per incloure's com a membres de la plantilla de l'equip. A més, compta amb un nou sistema d'intel·ligència artificial que s'adapta, en temps real, a la manera de jugar de cadascú, de manera que l'equip contrari pot captar les estratègies del jugador.

El joc, de la productora Konami, estarà disponible per a PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, PC i telèfon mòbil i PC. La versió per a Wii sortirà al mercat el primer trimestre del 2008.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.