Societat

Inventen un xiclet que no s'enganxa

L'empresa assegura que ha aconseguit crear una substància que, afegida al xiclet, el fa molt més "desenganxable"

Els xiclets enganxats en el carrer podrien ser cosa del passat gràcies a l'invent d'una goma per mastegar que no s'enganxa. La fórmula l'han trobat científics britànics i, si passa els controls sanitaris i de seguretat europeus, aquest xiclet màgic podria arribar als comerços londinencs l'any 2008.
L'empresa que desenvolupa el producte, Revolymer, afirma que el xiclet es treu més fàcilment del paviment, les soles de les sabates i les catifes. De fet, la seva investigació va ser presentada en el festival de l'Associació Britànica per al Desenvolupament de la Ciència, a York.

Revolymer, una empresa que és un prolongament d'un projecte acadèmic de la Universitat de Bristol, assegura que ha aconseguit crear una substància que, afegida al xiclet, el fa molt més “desenganxable”.

Els investigadors han posat a prova el xiclet -que de moment rep el nom de Rev7- en diverses superfícies de paviment, de sabates i fins i tot en el cabell. En tots ells el Rev7 sortia fàcilment amb aigua, mentre que els altres seguien enganxats, segons expliquen els seus creadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.