Societat

Èxit del campus esportiu de Palafrugell destinat a famílies amb pocs recursos

organitza el Club Tennis Llafranc amb l’Àrea de Benestar Social

Per quart any consecutiu l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de Palafrugell ha treballat coordinadament amb el Club Tennis Llafranc i gràcies a la Col·laboració de Fundació La Caixa, s’ha dut a terme el Campus d’estiu 2022. El casal està destinat a tots aquells infants d’entre 12 i 16 anys de famílies amb recursos limitats, té una durada de dues setmanes, que es concentren en les dues primeres del mes de juliol i va finalitzar el passat divendres amb un balanç molt positiu.

El Campus del Club Tennis Llafranc és un recurs valorat positivament per les famílies i també a nivell tècnic per la resposta que ofereix a aquest col·lectiu jove, per les característiques del grup participant i la repercussió a nivell familiar.

Des de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania es valora positivament les activitats de lleure com espai normalitzador on l’infant/jove pot créixer individualment i en grup a partir d’experiències compartides en un espai dinàmic i lúdic al mateix temps.

En aquest cas la proposta del Campus del Club Tennis Llafranc s’ajusta com a resposta lúdico-educativa adreçada als joves, doncs no només inclou el lleure sinó també la introducció de l’esport com estil de vida saludable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia