Societat

Febre futbolística per la PS2 i la PS3

Un dels jocs que causen més furor a la Play Station sortirà al mercat a finals del mes d’octubre

Un dels jocs que causen més furor a la Play Station sortirà al mercat a finals del mes d’octubre. El joc es presenta molt millorat, especialment per la PS3 i els seus revolucionaris gràfics.

Aquesta nova versió inclou un nou sistema de Teamvision durant el partit, nous gestos tècnics pels jugadors, a més de noves samarretes, passades més ràpides i amb la possibilitat de detallar els jugadors que pugen a rematar. Els porters són més realistes, hi ha noves animacions i la física de la pilota és més pesada i realista.

Entre els detalls gràfics que s’inclouen hi trobem aspectes com que els jugadors es pugen els mitjons si els cauen i que els de la banqueta salten al terreny de joc per celebrar els gols.

Els detalls de cara, cabells i curses són també molt més realistes, a més de les marques de suor o les samarretes humides quan es juga sota la pluja.
En definitiva, els fanàtics del PES trobaran en aquesta versió 2008 tots els equips actualitzats i un increment de la jugabilitat per fer realitat el somni de jugar com un crack de primera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.