Societat

La Fageda llança al mercat un nou flam elaborat amb ous de gallines criades a l’aire lliure

L’elaboració d’aquest producte manté la filosofia i els valors de benestar animal que caracteritzen a La Fageda

La Fageda llança al mercat un nou flam elaborat amb ous de gallines criades a l’aire lliure. Aquesta innovació, que manté la filosofia i els valors de benestar animal de la marca garrotxina; amplia i acompanya els productes ja existents de la família de postres: lacrema, la crema de xocolata i el flam de vainilla, que és el més venut de marca de fabricant a Catalunya.

Una de les principals característiques d’aquest nou producte és que està elaborat amb ous frescos de gallines criades a l’aire lliure que tenen accés permanent a l’exterior, fet que millora la seva qualitat de vida i manté els valors de benestar animal.

El procés propi d’elaboració li confereix un perfil organolèptic molt singular, amb una textura suau, lleugera en boca i un profund gust d’ou.

“La creació del flam d’ou dona resposta a les necessitats i peticions dels nostres consumidors, que ja han reconegut la qualitat del seu homòleg de vainilla convertint-lo en el flam de marca més venut a Catalunya”, ha explicat Francesc Galí, director de màrqueting i comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La cura regenerativa del sòl funciona

L’empatia estova la raó freda

Arbúcies
L’Estartit

Queixes veïnals pel sistema de recollida de deixalles urbanes

L’Estartit

L’alcalde de Girona reclama a l’Estat “la necessitat” que Adif millori les inversions

girona

Veïns d’un bloc de Sants insten l’ajuntament a comprar l’edifici pel rebuig de la propietat a renovar-los els lloguers

Barcelona

22 afectats per salmonel·losi en un local de restauració de Barcelona per menjar truita de patates

Barcelona
societat

Quatre ferits, un d’ells crític, en caure 50 metres per l’esfondrament d’un mirador en construcció a la Vall de Boí

La Vall de Boí

Un nou centre de recerca per canviar els paradigmes de la salut mental

Sant Boi de Llobregat
Comunicació

Mor als 43 anys la periodista de la Cadena SER, Elsa Llorente