Societat

La policia portuguesa no va gravar interrogatoris "decisius" amb els pares de Madeleine McCann

Els agents no haurien enregistrat cap de les converses perquè "no es tracta d'una rutina habitual a Portugal"

La policia portuguesa no va gravar interrogatoris "decisius" amb els pares de Madeleine McCann, segons la versió del diari anglès 'Stening Standard'. Una font propera a la família va informar al rotatiu que els agents no havien enregistrat cap de les converses perquè "no es tracta d'una rutina habitual a Portugal".

Aquest fet ha suscitat dubtes sobre el nivell de precisió que poden tenir les transcripcions que es van fer en aquests interrogatoris per part dels agents de la policia de l'Algarve portuguès. Segons el diari, les declaracions de la font pròxima als McCann alimenta els temors de que la policia podria haver manipulat les proves que contenien les entrevistes per dirigir les seves sospites contra la parella.

"Quan Kate i Gerry i els seus amics van prendre declaració, van haver de fer-ho frase per frase. Es va escriure tot, es va traduir i es va transcriure línia a línia, es va tornar a traduir i després havien de donar el seu vistiplau", assenyala la font. A més, "se'ls hauria pogut traduir malament en molts aspectes. Una paraula en anglès pot tenir significats diferents en portuguès".

Madeleine McCann, de 4 anys, va desaparèixer a l'Algarve portuguès el 3 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.