Societat

La Generalitat destinarà 4,2 milions d'euros per afavorir la inserció laboral femenina

Se'n beneficiaran més de 2.000 dones, la majoria de les quals són a l'atur i busquen feina

La Conselleria de Treball destinarà 4,2 milions d'euros a ajudes a la inserció laboral de dones a partir de setembre, quan el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) les aprovi. Aquestes subvencions beneficiaran més de 2.000 dones la majoria de les quals són a l'atur i busquen feina.

La directora del Programa per a la Igualtat d'Oportunitats a la Feina, Sara Berbel, ha explicat que les ajudes d'aquest any serviran per a 123 projectes que han presentat 88 entitats, mentre que en la passada convocatòria es van destinar 4 milions per a 71 iniciatives.

Segons Berbel, entre els objectius d'aquest projecte no només hi ha la inserció, sinó també la presència femenina en àmbits amb poques dones i també per assegurar-ne la permanència.

Per Berbel, aquestes campanyes són "lluny de la polítiques de tipus grupal" que es feien fins ara perquè, amb un índex d'atur femení del 6,9%, es poden establir "actuacions personalitzades".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.