Societat

Mattel retira del mercat la tercera tanda de joguines defectuoses

D'acord amb els compromisos anunciats durant el mes d'agost, Mattel ha iniciat un procés de verificació i test de les seves joguines fabricades pels seus proveïdors a la Xina. Avui, Mattel ja ha testat la majoria de les seves joguines inclosos els fabricats per aquests proveïdors.

Aquests controls han permès identificar joguines pintades amb materials amb nivells de plom superiors als permesos.

Mattel España retira voluntàriament del mercat 8 joguines que corresponen a peces incloses dins de la línia de mobiliàri venuda sota la marca Barbie i d'una peça del camió amb remolc, venut sota la marca Geotrax. No hi ha nines Barbie afectades per aquesta retirada. En total, les joguines retirades a l'Estat espanyol sumen 1.580 unitats i han estat comercialitzades durant el 2007.
Les empreses subcontractades per els proveïdors de Mattel que van pintar les joguines retirades ja no treballen per la firma. Mattel està treballant en col·laboració amb l'administració de consum competent a nivell espanyol i amb altres agències reguladores a tot el món, entre les quals hi ha la U.S. Consumer Product Safety Comision.

Com retirar les peces afectades

Per saber si s'ha comprat una joguina defectuosa es pot trucar al telèfon gratuït d'atenció al consumidor de Mattel 900 10 23 90 o visitar www.service.mattel.com/es, on hi ha una llista completa de les joguines afectades, incloses fotos en color, codis i referències.

Mattel reemplaçarà les peces de cada producte afectat per peces noves a través d'un enviament al domicili indicat pel consumidor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.