Societat

La Generalitat premiarà el cartell que expliqui millor els ajuts que reparteix als estudiants d'Erasmus

Els guanyadors d'aquest guardó s'emportaran 1.000€ i un diploma acreditatiu

Fins al 15 d’octubre es poden presentar les propostes pel disseny del cartell i el tríptic per difondre els ajuts per a estudiants d'Erasmus i altres programes de mobilitat que la Generalitat reparteix cada curs

L'objecte d'aquest premi és el disseny del cartell i del tríptic oficials per a la convocatòria d'ajuts de mobilitat per als estudiants en el marc del programa europeu Erasmus de les universitats o els centres artístics d'estudis superiors i altres programes de mobilitat. El cartell i el tríptic s'utilitzaran per difondre la convocatòria esmentada.

A la convocatòria es poden presentar tots els membres de la Unió Europea. A més, els participants han d’estar matriculats al sistema universitari català o a centres artístics d’estudis superiors pel curs 2007-2008. El premi per al guanyador està dotat amb 1.000€ i les sol·licituds es poden presentar al registre de l’AGAUR (www.gencat.cat/agaur).

En la valoració dels cartells i els tríptics els membres del jurat tindran en compte els criteris, com el disseny i l'originalitat i la capacitat de comunicació lligada als objectius de la convocatòria d'ajuts per als programes de mobilitat .


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.