Societat

Es comercialitza la tercera versió del joc 'Guitar Hero'

La nova versió del joc estarà disponible per a les consoles PS2, PS3, Wii i Xbox 360

Guitarra en mà els videojocs evolucionen a passos de gegant i amb Guitar Hero III et pots sentir com un veritable roquer rascant la pua contra les cordes

Guitar Hero III és un joc on la interactuació és la base. Ja s’ha acabat asseure’s al sofà amb el comandament, ara cal jugar de peu i seguir la música tocant la guitarra. Activision ha anunciat que per la nova edició d’aquest joc es disposarà de noves cançons, entre les quals trobem: Same Old Song and Dance (Aerosmith); Helicopter (Bloc Party); When you Were Young (The Killers); Black Magic Woman (Santana); Sunshine of your Love (Cream); The Seeker (The Who), entre d'altres.

Guitar Hero III estarà disponible per a PS2, PS3, Wii i Xbox 360 i inclourà nous modes de joc, fins i tot modes on-line de batalla i jocs cooperatius. Un cop més, fer sonar la guitarra serà més que un repte, en un joc dinàmic difícil, entretingut i on la música i parar bé l’orella és la clau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.