Societat

Els Mossos recuperen en un circ instal·lat a l'esplanada del Fòrum a Barcelona un cocodril d'una espècie en greu perill d'extinció

ZONA METROPOLITANA

Els Mossos d'Esquadra han inspeccionat un circ de l'esplanada del Fòrum a Barcelona per comprovar la documentació dels animals que viatgen amb les instal·lacions del circ, especialment dels exemplars de les diferents espècies de l'ordre Crocodylia (grans rèptils). En una primera inspecció es van trobar un total de divuit rèptils, dels quals sis són exemplars de caimà (caiman crocodylus) i els altres dotze corresponen a exemplars d'alligators, concretament de l'espècie alligator mississippiensis. Aquestes espècies estan catalogades com a CITES 2 pel conveni de Washington de protecció d'espècies amenaçades de flora i fauna. Però un dels rèptils, es tracta d'un exemplar de cocodril negre o nan osteolemus tetraspis, espècie que gaudeix de la més alta protecció (CITES 1), del conveni internacional de Washington d'espècies amenaçades, ja que es troba en greu perill d'extinció. Els Mossos van poder recuperar-lo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.