Societat

Palafrugell rebrà 2,2 milions dels fons Next Generation per a la rehabilitació de barris

Permetrà intervenir d’una forma sostenible en una zona molt concreta del municipi

L’Ajuntament de Palafrugell rebrà una subvenció de més de 2 milions d’euros, finançada amb Fons Next Generation, d’Entorns Residencials de Rehabilitacions Programades (ERRP). Aquesta subvenció té com a objectiu millorar l’eficiència energètica d’edificis residencials amb unes característiques especials.

L’actuació es centrarà en el canvi de tancaments dels habitatges, aïllament de façanes i la coberta dels edificis. D’altra banda s’intervindrà a l’espai públic, tant al carrer García Lorca com els carrers que envolten els edificis d’aquesta zona del municipi.

Segons l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, “aquesta actuació ens permet intervenir en una zona del municipi on calia una inversió important, i a més, ens permet fer-ho de manera sostenible”.

A més, el percentatge subvencionable va directament relacionat amb la millora en l’estalvi energètic. Així, quan la reducció del consum sigui igual o superior al 30%, s’atorgarà un 40% de subvenció (amb un màxim de 8.100 euros/habitatge); quan la reducció del consum sigui igual o superior al 45% s’atorgarà el 65% de subvenció (un màxim de 14.500 euros/habitatge); i quan la reducció del consum sigui igual o superior al 60% s’atorgarà un 80% de subvenció (un màxim de 21.400 euros/habitatge).

Les famílies en situació vulnerable podran rebre subvencions de fins al 100%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia