Societat

15 anys de presó per a l'autor de la mort de l'amo del bar Oasis d'Olot

Tribunals

L'Audiència de Girona ha condemnat Miguel Ángel Vallejo a 15 anys de presó per la mort de l'amo del bar Oasis d'Olot, Manuel Gordillo, l'octubre del 2005. La sentència coincideix amb el veredicte que va emetre el jurat popular.
Concretament, el tribunal condemna Ángel Vallejo a una pena d'onze anys i mig pel delicte d'homicidi, i tres anys i set mesos pel de robatori amb força amb l'agreujant de reincidència.

Precisament, aquesta també és la mateixa pena que va sol·licitar el ministeri fiscal després de la lectura del veredicte del jurat popular.

Els fets es remunten al 24 d'octubre del 2005 a l'interior del bar Oasis d'Olot, quan el condemnat va entrar al local per robar i va colpejar el propietari, Manuel Gordillo, fins que el va matar.

La sentència destaca precisament la violència de l'agressió i que, després de colpejar la víctima, la va estrangular. L'Audiència de Girona també imposa al condemnat el pagament d'una indemnització de més de 130.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.