Societat

El canvi climàtic, eix central de la Setmana de la Ciència

L'esdeveniment acull més de 450 activitats de difusió científica, la majoria adreçades a joves i escoles

La 12a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’07) –del 9 al 18 de novembre– dedica enguany la seva temàtica principal al canvi climàtic. L'esdeveniment acull més de 450 activitats de difusió científica, la majoria d’elles adreçades a joves i escoles.

En aquesta línia els científics s’apropen un dia a les escoles per apropar la ciència, fer-la més assequible i impulsar que els joves estudiïn carreres de ciències. A banda, també se celebren tallers, taules rodones, activitats diverses de divulgació i exposicions.

Com s’està fent des del 2005, en aquesta edició, s’ha articulat un tema central com a eix vertebrador de tota la setmana. En aquest cas el tema és el canvi climàtic, entorn al qual s’organitzen activitats de difusió i coneixement de la situació del planeta.

La setmana de la ciència està coordinada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, i compta amb la col·laboració de nombroses entitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.