Societat

gastronomia

Lluc Crusellas, el millor xocolater del món

L’osonenc ha guanyat el concurs internacional World Chocolate Masters després de tres dies de proves a París davant de candidats de 17 països

L’osonenc Lluc Crusellas, cap de la pastisseria El Carme de Vic, ha guanyat aquest dilluns el prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters després de tres dies de proves a París i s’ha convertit en el millor mestre xocolater del món. Segons informa ACN, s’ha imposat entre els candidats de 18 països –Crusellas era el representant de l’Estat espanyol– i feia prop d’un any que es preparava per al repte. De Santa Eulàlia de Riuprimer, Crusellas ha presentat a la competició un elefant de 3 metres d’alt fet amb 200 Kg. de xocolata en la categoria d’escultura gran. El xocolater es va convertir al novembre en el millor xocolater estatal del concurs internacional però era aquests dies a París quan se celebrava la final internacional. En les proves d’aquests tres dies, els concursants han hagut d’elaborar una escultura gran, una de petita, postres, bombó, snack i petit four. La pastisseria El Carme de Vic pertany al grup Pavic i l’Ajuntament feia aquesta tarda una convocatòria a la Casa de Cultura per seguir la final en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
turisme

Els hotels catalans van registrar 8,2 milions de pernoctacions aquest juliol

Barcelona
Infraestructures i serveis

Puente assegura que les obres de la Sagrera ja han assolit el 72% d’execució

Barcelona
Societat

La fiscalia demana a Mossos i DGAIA si hi ha hagut menors desprotegits al polèmic taller de Granollers

Granollers
moda

24 dissenyadors pujaran a la passarel·la de la 080

Barcelona

Peraire remarca que el nou Govern “no pot mirar cap a un altre costat” en el relació a Solius i Vacamorta

RIUDARENES

La Cimera Social de l’Aigua, crítica amb la nova dessalinitzadora de l’Empordà

GIRONA

Completen la gran àrea d’espais verds connectats a l’entorn del cementiri

ROSES
societat

El 4 de setembre engega el projecte per reutilitzar material de deixalleria al Penedès-Garraf

Cubelles

La Iaeden presenta al·legacions a la variant de Vilafant i a la nova connexió N-II amb AP-7

GIRONA