Societat

Un mosso és agredit quan intentava detenir un lladre que li robava la cartera al metro

SUCCESSOS

Un mosso fora de servei de la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona va ser agredit dissabte quan intentava detenir un dels lladres que li haurien intentat robar la cartera a l'estació de Drassanes del metro. L'agent era en un dels vagons quan va notar que algú intentava posar-li la mà dins de la butxaca del pantaló per prendre-li la cartera, de manera que el va apartar del seu costat amb la intenció d'identificar-lo, segons fonts dels Mossos. En aquell moment, dos homes més van abordar l'agent, li van clavar dues puntades de peu a l'estómac i el van empènyer fora del vagó.

Un cop a l'andana, els agressors i un quart home van tirar el policia a terra i li van donar cops de puny al cap i per tot el cos. Quan el mosso finalment va identificar-se com a policia, els delinqüents van fugir, però el mosso agredit es va poder aixecar i va atrapar un dels agressors. L'agent va poder retenir-lo amb l'ajuda de dos viatgers més, que ja havien trucat a la policia. Poc després, una patrulla de la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets i va detenir el lladregot.

El sospitós és Vasile D.S., de 19 anys, nacionalitat romanesa i veí de Barcelona, al qual se li imputa un delicte de robatori amb violència i un d'atemptat a l'autoritat. Ha sigut detingut per la policia 38 vegades per robatoris amb violència i furts.

El mosso agredit va ser atès al centre d'urgències Perecamps, on li van detectar diversos cops i un hematoma a l'orella.

Els agents de la comissaria de Ciutat Vella han identificat la resta del grup agressor i preveuen fer més detencions en les pròximes hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pere Sala
Ambientòleg, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya

“Ordenar i gestionar bé el paisatge també és rendible”

Olot

La sal més salada: Cardona comercialitza per fi una sal comestible, de gran qualitat i puresa

Cardona
Marc Sabater Armengou
Independents de Vilanova - Som Poble - Alternativa Municipalista

“La nostra acció passa per la crítica constructiva al govern”

Peralada
SOCIETAT

Terrassa impulsa la marca de ciutat per projectar-se a l’exterior

Terrassa
SOCIETAT

Projecte europeu de memòria històrica amb joves de Granollers

Granollers
SOCIETAT

Nova campanya del Carnet Jove de la Cerdanya

Puigcerdà
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona