Societat

La fortalesa de l'euro respecte al dòlar eleva un 52% les compres dels espanyols per eBay

La compra de productes nord-americans per part d'espanyols a través del portal de compres en línia eBay s'han incrementat un 52% en el primer trimestre de l'any a causa de la fortalesa de l'euro respecte al dòlar, segons un estudi elaborat per aquesta companyia especialitzada en comerç electrònic.

Per la seva banda, les compres de productes americans per part dels europeus a eBay han crescut un 26% en aquest mateix període, de manera que, segons l'informe, aquestes dades demostren el creixent interès que aquest mercat ha despertat entre la població espanyola.

Els països que més productes americans han adquirit a través d'eBay han sigut Polònia, amb un espectacular creixement d'un 110% a causa de la seva recent incorporació al mercat d'aquesta plataforma en línia, seguida d'Espanya, amb un 52%, Àustria (51%), França (46%) i Irlanda (41%).

Segons l'estudi, les categories de productes americans preferits pels espanyols són la roba i els complements, que representen un 13% del total de les compres fetes des de l'Estat espanyol als EUA a través d'ebay.es. En segon lloc, se situen vehicles, joieria, rellotgeria i joguines, amb un 11%, seguits d'instruments musicals (10%), articles de fotografia, complements d'automòbil i articles esportius, amb un 9%, ordinadors (8%) i col·leccionables (7%).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.