Societat

Tarragona demana una connexió directa via ferroviària i amb autobús amb l'estació del TGV i millores en la xarxa viària

CAMP DE TARRAGONA

L'Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest dilluns les al·legacions al Pla de transport de viatgers de Catalunya sota la premissa de millorar les connexions entre la ciutat i l'estació del TGV, ubicada a 12 quilòmetres. El consistori aposta per crear un ramal directe de l'estació de la ciutat fins a l'estació del Camp de Tarragona, una connexió directa amb autobús i amb horaris coordinats amb els horaris del TGV i diverses millores en la xarxa viària que permetin un apropament de la infraestructura a una estació que no està ubicada en el emplaçament que voldrien ni l'Ajuntament ni gran part dels agents socioeconòmics del territori.

Des del consistori s'afirma que gran part de les actuacions que es proposen en les al•legacions ja estan sent debatudes tant amb la Generalitat com amb el govern espanyol i destaquen que s'estan 'pagant errors del passat' i ara cal planificar en aquesta matèria per evitar tornar a cometre'ls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.