Societat

Condemnats 6 mossos i 4 joves per una baralla en una discoteca de Barcelona

Tribunals

El titular del jutjat número 10 de Barcelona ha condemnat 6 mossos d'esquadra i 4 joves per una baralla que va tenir lloc a la discoteca Rosebud de Barcelona el passat 5 d'abril que va acabar amb 29 persones -13 joves, 12 mossos i 4 membres de l'establiment- creuant-se denúncies per lesions.

El jutge ha condemnat sis dels agents a penes que oscil·len entre els 20 i els 40 dies de multa de 10 euros com a autors de faltes de lesions i de vexacions injustes, mentre que ha absolt els altres sis mossos que es van veure involucrats en la baralla.

Dels altres 17 implicats en la baralla, el jutge n'ha absolt 13 i ha condemnat els quatre restants a penes de 30 dies de multa de cinc euros per una falta contra l'ordre públic i una altra de lesions.

Durant el judici, que es va celebrar a l'Audiència de Barcelona el passat 5 de juny, no es van acreditar lesions de gravetat, ja que únicament es tractava de denúncies per cops, esgarrinxades, talls, blaus, mossegades i insults de tota mena.

En les respectives declaracions es van mantenir versions completament contraposades, ja que els mossos sostenien que els joves els van agredir brutalment i els van proferir insults classistes, mentre que aquests es van queixar que van ser els agents policials i els membres de seguretat del local els que els van agredir sense cap raó mentre ells no feien res.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.