Societat

L’Espai Gironès recull 7.856 euros solidaris

Aniran destinats a facilitar estudis a joves gironins en situació vulnerable

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès ha recollit aquest any un total de 7.856 euros per a la Fundació gironina SER.GI. L’objectiu de la iniciativa és que els diners recaptats es destinin a ajudar a facilitar estudis a joves en situació vulnerable. D’aquesta manera, els visitants del centre comercial han pogut participar des de principis de desembre fins al 5 de gener en un circuit d’inflables instal·lat a l’exterior de l’Espai Gironès.

En aquest sentit, durant l’acte d’entrega dels diners, que es va dur a terme ahir, el gerent del centre comercial, Pau Jordà, va remarcar: “Estem molt satisfets del resultat d’aquesta campanya solidària de Nadal, que ens permet poder aportar un any més el nostre granet de sorra envers la societat i retornar al territori el que aquest ens dona, i de veure una vegada més aquesta solidaritat gironina que ens fa grans com a territori i com a país.” Per la seva banda, el director de la fundació, Lluís Puigdemont, va destacar: “Aquesta solidaritat que hem rebut dels visitants a l’Espai la convertirem en noves oportunitats educatives perquè els joves que són atesos puguin continuar la seva formació o fer un retorn al sistema educatiu, i millorar tant la seva preparació acadèmica com la seva ocupabilitat de futur.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia