Societat

3 detinguts a Maçanet de la Selva amb una furgoneta plena de cables de coure i canonades de plom

Girona

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Maçanet de la Selva (Girona) tres homes que viatjaven en una furgoneta plena de cables de coure i canonades de plom, després que no poguessin justificar l'origen de la càrrega, ha informat la policia catalana.
Segons han informat avui, els detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'apropiació indeguda són Marius D., de 21 anys, Vasilica I., de 26 anys, i Stoian B., de 27 anys, tots romanesos i amb antecedents per robatori.

Han dit que havien aconseguit el material a un obra abandonada, però no han pogut explicar de manera coherent on estava l'obra ni si tenien el consentiment del propietari per agafar els cables i canonades, segons els Mossos, que els van detectar en una àrea de servei de la AP-7.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial el mateix divendres i han quedat en llibertat provisional amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.