Societat

L'Església espanyola aplega milers de creients en defensa de la família cristiana

Religió

La defensa de la família cristiana aglutina des de mig matí desenes de milers de catòlics al centre de Madrid, convocats per l'arquebisbat madrileny i d'altres corrents de l'Església, com ara l'Opus Dei.

Diversos bisbes s'han dirigit als feligresos des d'un gran escenari per criticar la cultura del laïcisme. També hi ha intervingut el papa Benet XVI, amb l'ajut de la tecnologia. El pontífex ha fet arribar un missatge a través de videoconferència des del Vaticà.
El gran absent de l'acte ha estat el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. Sí que s'hi han pogut veure dirigents del PP, com ara els germans Mayor Oreja.

L'avortament, el divorci exprés i l'assignatura d'educació per a la ciutadania s'han deixat escoltar pels carrers de la capital espanyola. Aquests són els punts de mira dels dos milions de manifestants -segons els organitzadors- que han sortit als carrers de Madrid convocats per diversos estaments de l'Església i amb un sol propòsit, defensar un model -únic- de família cristiana com a pilar bàsic de la societat espanyola.

Sense pretensions polítiques
L'acte ha estat convocat sense cap pretensió política, segons han assegurat els organitzadors, i per això han demanat als manifestants que no portin pancartes o banderes.

No obstant això, els bisbes de l'anomenada "ala més conservadora de l'Església" han criticat algunes lleis socials del govern Zapatero, ja que obren debats -com el de l'avortament- que consideren un atac a la família tradicional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona