Societat

Els 2 milions del pressupost, al pla funcional

La partida de la Generalitat del 2023 servirà per definir l’àrea d’assistència

Els comptes de la Generalitat de Catalunya per al 2023 inclouen una partida de 2 milions d’euros per al nou Trueta i campus de salut (d’un total de 156,6 per a la demarcació). Fonts de Salut detallen que aquests diners serviran per avançar en “els plans tècnics i altres estudis” que ajudaran a definir l’àrea d’assistència del futur hospital de referència de la regió de Girona.

El pla funcional s’està treballant des de fa uns mesos i s’han obert processos de participació perquè professionals del Trueta de Girona i del Santa Caterina de Salt hi puguin dir la seva. De moment se n’han fet d’urgències (el primer) i de l’àrea d’hospitalització (el segon). També hi haurà consulta al personal per tal de definir les necessitats i acollir propostes a l’àrea de crítics i a serveis generals, que inclou la bugaderia i l’hostaleria, entre d’altres.

Fonts de Salut deixen en mans dels ajuntaments la tramitació urbanística per obtenir els terrenys necessaris per construir l’hospital i els altres equipaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.