Societat

Un jove de 24 anys mor per consum d'èxtasi en pols en una festa d'aniversari en un pis del barri Gòtic

Els Mossos de la comissaria de Ciutat Vella han detingut Tim R.J., de 26 anys, nacionalitat sueca i veí de Barcelona, en relació a la mort d'un compatriota seu la matinada de dissabte passat en un pis del barri Gòtic. La víctima, de 24 anys, va morir després de consumir èxtasi en pols o MDMA (metilendioximetamfetamina), tot i que encara s'està a l'espera de les anàlisis toxicològiques per confirmar la causa de la mort i aclarir la composició exacta de la substància consumida. La droga li hauria proporcionat el detingut, que era amic de la víctima.

L'avís va arribar dissabte a la una de la matinada. Els mossos van ser alertats que en un pis del carrer Nou de Sant Francesc havia mort una persona, possiblement pel consum de drogues. Un cop al lloc dels fets, els agents van comprovar que els fets havien passat en el marc de la festa d'aniversari de la víctima.

Després de prendre declaració als joves que hi havia a la festa, els Mossos van detenr de Tim R.J. per un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la salut pública. El detingut va admetre que ell era qui li havia proporcionat a la víctima una petita quantitat de MDMA que s'havia pres barrejada amb una beguda, però va assegurar que ho va fer perquè li havia encarregat ell mateix.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs ahir després de declarar davant del jutge de guàrdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona