Societat

TMB assegura que una cinquantena d'autobusos no han pogut sortir a falta de conductors

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha admès que una cinquantena d'autobusos no han sortit aquest dissabte de cotxeres a falta de conductors, fet que suposa un 10% menys d'autobusos que un cap de setmana normal. Els sindicats CGT i ACTUB eleven a 152 els autobusos que no han pogut sortir.

Un portaveu de TMB ha explicat que això es deu a l'alt percentatge de baixes, sumat al fet que en cap de setmana ja hi ha alguns conductors que fan festa. El percentatge de baixes ha arribat al 25%, tres punts per sobre d'abans de començar la vaga, i 16 per sobre del percentatge normal de baixes, un 9%.

L'empresa de transport relaciona aquest augment de baixes amb "la violència, les amenaces i la intimidació" que hi ha hagut durant la vaga d'aquesta setmana. Un portaveu de TMB ha explicat que hi ha conductors que "no volen estar en aquest conflicte ni tampoc volen enfrontar-se a la minoria que fa vaga".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.