Societat

societat

Roses instal·la tres estacions per al manteniment de les bicicletes

La primera d’elles, situada a l’entrada del port esportiu, ja està operativa

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Roses ha adquirit tres estacions que permeten als ciclistes fer tasques de manteniment per posar les seves bicicletes a punt o realitzar reparacions en cas de petites averies, sense haver de dur a sobre les eines necessàries. La primera d’elles, situada a l’entrada del Port Esportiu, ja està operativa, mentre que les dues restants s’instal·laran durant els propers dies a la zona esportiva i al casc antic.

Fer petites reparacions i tasques de manteniment com ara inflar les rodes, ajustar els frens, collar cargols o fins i tot reparar una punxada al mig del carrer ja és possible a Roses sense haver de portar eines a sobre, gràcies a l’estació d’autoreparació d’ús lliure situada al Port Esportiu. “Estem molt contents de poder posar a l’abast de tothom aquesta nova eina que permetrà donar una solució ràpida a tota la gent que utilitza la bicicleta per desplaçar-se o fer esport al municipi”, segons destaca la regidora d’Esports de Roses, Verònica Medina.

Per poder fer-ne ús, cal dipositar una moneda de 0,50, 1 o 2 euros, que és retornada després de fer ús del material.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.