Societat

Barcelona tindrà un estiu amb moltes obres i molta pols

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez, ha anunciat que "aquest és un estiu de moltes obres" i "molt atomitzades" a la ciutat entre les quals ha destacat les que afecten el passeig de Gràcia i a l'estació de metro de Fontana (L3).

L'aprofitament de la disminució de l'activitat a l'època d'estiu farà que es portin a terme 29 obres d'infraestructura i l'asfaltat d'uns 55.000 metres quadrats dels carrers de la ciutat.

Passeig de Gràcia i Metro
A Fontana les obres es faran durant aquest mes de juliol: la reparació de vies, que obligarà a tallar el metro de la línia verda els caps de setmana 12-13 i 19-20 de juliol i habilitar un servei de llançadores i la substitució de quatre escales mecàniques entre el 5 i el 27 de juliol.

Les obres d'adaptació del metro obligaran, entre d'altres coses, a tallar el lateral Llobregat del passeig de Gràcia entre Aragó i Consell de Cent, davant de la Casa Batlló, durant quatre mesos a partir de finals de juliol.

D'altra banda, per instal·lar la rampa mòbil de l'intercanviador de Diagonal es pararà la circulació de trens de la línia 5 entre les estacions d'Hospital Clínic i Sagrada Família "deu dies, previsiblement entre l'1 i el 10 d'agost, però podria ser del 5 al 15", ha explicat Nadal, i el servei es cobrirà amb autobusos llançadora.

Glòries
Durant aquest mes de juliol, s'inicia l'enderrocament del "tambor" de la plaça de les Glòries, durant aquest mes de juliol. Narváez ha destacat que amb l'eliminació de talussos i rampes d'accés interiors, façanes i forjats d'aparcament comença "la gran transformació de la plaça de Les Glòries" i ha assegurat que "la feina està molt ben programada" per minimitzar els problemes de trànsit i soroll.

Altres
Narvàez ha apuntat que també es faran obres importants a la Vall d'Hebron, la Zona Universitària, la Zona Franca, la Vila Olímpica i el Poblenou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.