Societat

Desarticulen una xarxa de proxenetes que controlava la prostitució a la C-35 i la N-II a Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tretze persones en una operació que ha permès desarticular una xarxa de proxenetes que controlava la prostitució a gran part de la C-35 i en dos trams de la N-II a l'Alt Empordà, Vallès Oriental i La Selva.

Segons ha informat la policia catalana, els detinguts tenien el seu centre d'operacions a Lloret de Mar, on residien la majoria de les persones detingudes en aquest operatiu amb les dones que eren objecte d'explotació sexual. Pel que sembla els responsables de la xarxa de proxenetes coaccionaven i amenaçaven les dones que es dedicaven a la prostitució perquè treballessin per a la seva organització en unes condicions "penoses i insalubres".

Segons els Mosso, els detinguts, la majoria d'origen búlgar, van obligar fins i tot una de les dones a exercir la prostitució a peu de carretera durant tot un dia quan estava embarassada de set mesos.

A més, si alguna dona oferia baix rendiment o intentava quedar-se part dels beneficis obtinguts a través dels serveis sexuals prestats, els proxenetes les maltractaven físicament.

Els tres caps de l'organització desarticulada, Hristo Rumen R., de 34 anys, Emil A., de 23 anys, i Adriyan A., de 25 anys, tots ells búlgars, ja han ingressat a la presó per ordre judicial, mentre que els altres deu detinguts han quedat en llibertat amb l'obligació de presentar-se una vegada a la setmana al jutjat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.