Societat

S'incendia una fàbrica de mobles del Montsià

Una fàbrica de mobles situada al nucli urbà del poble de Santa Bàrbara (Montsià) ha cremat completament cap a tres quarts d'una de la matinada. Durant la revetlla, aquesta ha sigut una de les actuacions dels Bombers, que, a conseqüència de la virulència del foc, han obligat a desallotjar els immobles més propers.

Els Bombers de la Generalitat han realitzat 923 actuacions durant la revetlla de Sant Joan, des de les vuit del vespre fins a les vuit del matí d'aquest dimarts. Els serveis atesos pels Bombers han sigut, bàsicament, per apagar incendis en contenidors i vehicles, en vegetació urbana, agrícola o forestal i per realitzar rutes de prevenció o seguiment de fogueres.

Neteja tranquil·la a BCN
La nit de Sant Joan s'ha tancat a les platges de Barcelona sense incidents remarcables, segons han avançat fonts de l'Ajuntament i de la Creu Roja.

Pocs minuts després de les sis del matí, la Guàrdia Urbana ha començat el desallotjament de les platges i immediatament se n'ha començat la neteja. Segons ha informat la Creu Roja, no hi ha hagut incidents destacats, més enllà d'algunes assistències per petards o per intoxicacions etíliques.

Hospitals
Els hospitals catalans han atès 269 persones durant la revetlla de Sant Joan, una xifra lleugerament superior a la de l'any passat, en què 233 persones van rebre assistència mèdica.

La majoria dels casos atesos han sigut per cremades i afectacions oculars produïdes per les fogueres i els petards. Pel que fa al tipus de lesions, s'han registrat 149 cremades lleus, 14 de greus, 41 traumatismes i/o amputacions i 65 lesions oculars, i s'han registrat 95 ingressos hospitalaris, dels quals 72 corresponen a menors de 18 anys.

Les comarques de Barcelona han registrat el nombre més elevat d'assistències i d'ingressos hospitalaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.