Societat

Roben més de 10.000 euros a un matrimoni a Girona utilitzant el truc de la roda rebentada

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra estan buscant una parella de lladres que aquest divendres van robar més de 10.000 euros a un matrimoni utilitzant el truc de la roda rebentada. Els fets van tenir lloc al migdia a Girona, poc després que les víctimes retiressin la quantitat d'una entitat bancària situada a la plaça Marquès de Camps de la ciutat.

Els engalipadors, que eren joves, van esperar que les víctimes haguessin fet l'operació, els van seguir quan van sortir al carrer i, amb l'excusa que el seu cotxe tenia una roda rebentada, els van aconseguir distreure perquè perdessin de vista el sobre amb els diners.

Els lladres que cometen aquest tipus d'accions solen actuar per parelles i a cara descoberta. Ronden pel banc en el moment en què la víctima treu els diners. Després, la segueixen i, amb qualsevol excusa, aconsegueixen distreure'l. Els engalipadors aprofiten aquest moment de descuit per prendre el sobre on la víctima ha dipositat els diners sense que aquesta se n'adoni.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.