Societat

Tres pandes continuen desapareguts a conseqüència del terratrèmol, en la reserva més important d'aquests animals a la Xina

Tres pandes gegants estan desapareguts des de la setmana passada quan el terratrèmol a la província xinesa de Sichuan també va afectar a la reserva més important d'aquests animals al país, segons han informat els mitjans estatals.

El centre d'investigació i reproducció de pandes de Wolong està situat a només 30 quilòmetres de l'epicentre del sisme de dilluns passat, de 7,8 graus en l'escala de Richter i que va causar la mort de cinc treballadors de la reserva, a més de danyar seriosament les cases dels pandes.

"La primera tanda de bambú, pomes i medecines veterinàries per als pandes, així com menjar i tendes de campanya per al personal, va arribar a la reserva de dissabte a la nit", ha explicat un portaveu de l'Administració Forestal estatal citat per l'agència Xinhua.

En aquesta reserva hi viuen 60 pandes gegants, en una vall situada a quatre hores a l'oest de la capital de Sichuan, Chengdu. Entre ells, Tuan Tuan i Yuan Yuan, els pandes que la Xina va oferir a Taiwan com a gest de bona voluntat en un intent de pacificació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.