Societat

Es posa en funcionament el servei de videotrucada per fer tràmits municipals a Roses

La ciutadania de Roses pot des d’aquest dijous tramitar altes, baixes o canvis del padró d’habitants (suposen el 45% del total de tramitacions que es fan a l’Ajuntament), obtenir certificats, canviar el domicili fiscal o tramitar una domiciliació bancària, a través del nou servei d’atenció personalitzada amb videotrucada. Des de casa, l’oficina o qualsevol indret amb connexió a internet, els usuaris poden ja ser atesos pel personal del Servei d’Atenció a la Ciutadania-SAC a través de qualsevol dispositiu mòbil, ordinador o tauleta dotat amb càmera, sense haver de desplaçar-se físicament a les oficines municipals.

El personal que atén les consultes i tramitacions a través del nou servei VideoSAC és el mateix que rep al públic de forma presencial des del Servei d’Atenció a la Ciutadania-SAC situat a l’edifici central de l’Ajuntament de Roses, a la plaça Catalunya. El sistema per accedir al nou servei és el mateix que l’emprat fins ara per demanar cita prèvia per ser atès al SAC. Només cal trucar als telèfons 872220594 o 972252400, o accedir a la web citaprevia.roses.cat , des d’on l’usuari pot escollir el dia i hora per fer la seva tramitació, ara amb la possibilitat de triar entre l’atenció a les oficines centrals o la modalitat de videotrucada. Inicialment, el dia d’atenció de videotrucades es durà a terme tots els divendres de 9 a 14 h, ampliant-se a mida que augmentin les sol·licituds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.