Societat

Prop de 800.000 vehicles inicien avui l'operació tornada de Setmana Santa

Prop de 800.000 vehicles iniciaran aquesta tarda l'operació tornada de Setmana Santa, dels quals més de 600.000 tornaran a l'àrea de Barcelona, segons dades del Servei Català del Trànsit, que preveu una mobilitat conflictiva entre avui i demà.

A partir de les 15.00 hores d'aquest diumenge s'iniciarà l'operació tornada, després que l'operació sortida s'ha saldat gairebé sense retencions però amb nou morts a la carretera.

Segons les dades de Trànsit, entre aquesta tarda i durant tota la jornada de demà circularan per les carreteres catalanes gairebé 800.000 vehicles, dels quals uns 610.000 tornaran a l'àrea metropolità de Barcelona. En aquesta operació tornada, segons Trànsit, les vies més conflictives a Barcelona seran la A-2, a Esparreguera; la C-16, entre el Túnel del Cadí i Gironella; la C-17, entre Ripoll i les Masies de Voltregà; i la C-32, entre Sant Pere de Ribes i Sitges.
A Tarragona, les vies on es preveuen més retencions seran l'AP-2 sud, a Cambrils, Salou, Tarragona, El Vendrell, Gelida i Martorell; així com la N-340, entre El Vendrell, Mont-Roig del Camp i Vallirana.

A Lleida, les vies amb més complicacions seran segons Trànsit la C-14, a Pla de Sant Tirs; la C-28, a Vielha; la N-145, entre Andorra i La Seu d'Urgell, i la N-260, a Adrall.

Finalment, a Girona es preveuen retencions a l'AP-7 nord, entre Hostalric i La Roca; a la C-31, a Castell-Platja d'Aro i Montràs; a la C-35, entre Pont d'Alou i Vidreres; i a la C-65, a Cassà de la Selva.

A més, els conductors també hauran de tenir en compte les condicions meteorològiques, ja que la neu que ha caigut en les últimes hores obliga a circular amb cadenes als accessos pirinencs al Port de la Bonaigua i a Pla de Beret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.