Societat

Restriccions a sis línies entre la nit de dissabte a diumenge per obres a Sants

Sis línies de Rodalies Renfe i els serveis de Mitjana i Llarga Distància patiran restriccions entre les 23 hores d'avui i les 8 hores de demà, per obres de millora a l'estació de Sants de Barcelona.

En concret, la línia C-1 realitzarà el recorregut habitual al trajecte Maçanet-Mataró-Plaça de Catalunya i no prestarà servei al tram Plaça de Catalunya-Sants-l'Hospitalet.

La C-2 sud també realitzarà el recorregut habitual al trajecte Sant Vicenç-Vilanova-Gavà, i al trajecte d'aquesta estació i Barcelona Sants, Renfe oferirà un servei alternatiu d'autobús. A la C-2 nord els trens tindran com a origen o destí l'Estació de França i prestaran el servei habitual al trajecte Barcelona Clot-Maçanet, pel que no prestaran servei a les estacions de Passeig de Gràcia i Sants.

La C-3 farà el recorregut habitual al trajecte Puigcerdà/Vic-Plaça de Catalunya i no prestarà servei al tram Plaça de Catalunya-Sants-l'Hospitalet.

La C-4 circularà normalment als trajectes Manresa-Plaça de Catalunya i l'Hospitalet-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders i quedarà sense servei el tram Plaça de Catalunya-Sants-l'Hospitalet.

La C-7 farà el trajecte normal entre Martorell Baix-Sant Andreu Arenal, mentre que entre aquesta estació i Plaça de Catalunya, els viatgers disposaran dels serveis de les línies C-3 i C-4.

A la C-10 Renfe prestarà un servei de tren llançadora entre El Prat i Aeroport i per a la resta de trajectes, oferirà un transport alternatiu d'autobús.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

Barcelona

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona