Societat

Primera jornada adreçada a professionals del Fòrum Gastronòmic de Girona

Hi han mostrat les seves experiències Jordi Roca, Fina Puigdevall, Xesc Reina i Paco Pérez, entre altres

La jornada d’aquest dilluns del Fòrum Gastronòmic de Girona es desenvolupa a l’auditori i al palau firal. Entre els expositors del primer pis del palau firal hi havia, explica l’ACN, l’empresa Mon Sa, que ha estrenat unes hamburgueses vegetals fetes amb productes locals; o Altera, que elabora productes sense gluten i amb el menor nombre d’al·lèrgens possible. Mentrestant, a l’auditori, la jornada professional ha arrencat amb el pastisser Jordi Roca explicant el procés d’elaboració de la xocolata que segueixen a Casa Cacao, on compren les baies de cacau per fer-se ells mateixos la xocolata. Seguidament, Fina Puigdevall i la seva filla, Martina Puigvert (les Cols, d’Olot), han explicat el projecte “agrigastroecològic” que segueixen al seu restaurant, basat en l’hort que tenen a la Vall de Bianya. De la seva banda, L’especialista en xarcuteria gourmet, Xesc Reina, ha portat les receptes de les seves sobrassades, amb les que ha posat en valor l’elaboració d’embotits com a cuina d’aprofitament i de sabors. Al seu torn, el xef Paco Pérez, acompanyat d’Antonio Muiños, ha experimentat la cuina i les conserves d’algues traçant la línia que uneix Finisterra amb el Cap de Creus i que arribaria fins a Àsia si es prolongués.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou centre de recerca per canviar els paradigmes de la salut mental

Sant Boi de Llobregat
Comunicació

Mor als 43 anys la periodista de la Cadena SER, Elsa Llorente

S’invertirà 21,7 milions en equipaments judicials al territori gironí

girona

Atrapen i denuncien un incívic que va llançar un sofà a la zona de contenidors

CASSÀ DE LA SELVA
societat

Veïns de Vallirana critiquen l’estat de l’aigua de boca i exigeixen a l’Ajuntament millores a la xarxa d’abastiment

Vallirana
política

La CUP denuncia l’elevat cost de la recollida de residus

figueres

Les dones són les que fan més ús del servei d’assessorament empresarial

olot
Societat

Estudien l’estat de deshidratació de temporers de Ponent per fer recomanacions

Lleida
societat

Un sistema de geolocalització permetrà actuar més de pressa en les cases aïllades del Priorat quan hi hagi emergències

Falset