Societat

Mor un noi de 16 anys apunyalat en un baralla multitudinària a Rubí

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis joves per la seva presumpta relació amb la mort d'un menor veneçolà de 16 anys després d'una baralla multitudinària en què ahir a la nit van participar unes 25 persones a la localitat de Rubí (Vallès Occidental).

Encara que tant el mort com els detinguts procedeixen de països llatinoamericans, els Mossos, en principi, no tenen indicis que formin part de bandes organitzades, i que sigui un enfrontament entre grups rivals.

Ganivetades
Entre els detinguts, es troba el presumpte autor material de l'homicidi, Alexis Emmanuel C.M, de 20 anys, de nacionalitat dominicana i veí de l'Hospitalet de Llobregat, qui suposadament va assestar diverses ganivetades amb una arma blanca al menor, que va ser ingressat d'urgència en un centre hospitalari, on va morir poc després.
La baralla es va produir al carrer San Miguel de Rubí, on els implicats s'havien trobat per anar a una festa, moment en què, per causes que es desconeixen, es va iniciar l'enfrontament.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar ràpidament agents de la policia local i dels mossos d'Esquadra que, a més del suposat homicida, van detenir dos menors d'edat, a Edward Orlando Z., de 36 anys i veí de Rubí, a Henry David T.P., de 21 anys i veí de l'Hospitalet i a Jofre Javier R.F, de 18 anys, també veí de Rubí, tots ells de nacionalitat equatoriana.

La policia, que ha pogut recuperar un ganivet que probablement va ser l'arma del crim i que està sent analitzant per la policia científica, va identificar a altres vint persones presumptament relacionades amb la batussa, però que no estarien vinculades amb l'homicidi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.