Societat

ripoll

Inscripcions obertes per al 34è curs d’interpretació musical

El 34è curs d’interpretació musical de Ripoll, que tindrà lloc del 15 al 23 de juliol d’aquest any, ja ha obert les inscripcions. La formació va dirigida a estudiants de piano, violí, viola i violoncel de grau mitjà o superior, tot i que també és possible la inscripció d’alumnes de l’última etapa de grau elemental. D’aquesta manera, els alumnes tindran classes individuals del seu instrument i formaran grups de cambra amb altres instruments, amb els quals assajaran diàriament. Les classes es faran a les aules de l’escola de música i als annexos de la biblioteca Lambert Mata. Per altra banda, la formació conclourà amb audicions de cambra i d’instruments individuals el cap de setmana del 22 i el 23 de juliol.

En paral·lel, el curs tindrà professors com Daniel Ligorio (piano), Joan Antoni Pich (violoncel), Anna Aldomà (viola), Tatevik Khachatryan (violí), Eva Curto (música de cambra), Josep Lluís Puig (classe magístral Dominique Hoppenot), María Alonso-Allende i Marc Romero (pianistes acompanyants). A més, els alumnes que ho vulguin es podran allotjar a dues residències de pensió completa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia