Societat

alt empordà

Arriba la 15a edició dels premis Emprenedors

La quinzena edició dels premis Emprenedors de l’Alt Empordà per a la promoció i el reconeixement de l’emprenedoria a la comarca obre el termini de presentació de candidatures de l’1 d’abril al 13 de maig de 2023. Pel que fa als guardons, aquests es distribueixen en cinc categories: el premi Emprenedor, dirigit al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el premi a la responsabilitat social corporativa i sostenibilitat, per aquella empresa que hagi posat en pràctica iniciatives destacades en aquest àmbit; el premi a la millor idea de negoci per a les idees més creatives dels estudiants dels instituts de la comarca; el premi a la innovació i a la innovació turística, per aquella empresa que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos, i, finalment el premi Jove Empresari, que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys amb una trajectòria empresarial destacada. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 16 de juny a la capella del convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.

Les bases completes de la convocatòria es poden consultar en el web de l’esdeveniment . Hi col·laboren l’Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia