Societat

Freddie De Tommaso tanca la primera edició de pasqua del Festival de Peralada

La proposta ha tingut una bona rebuda amb un 95% d’ocupació i un 30% d’espectadors internacionals

El jove tenor Freddie De Tommaso ha tancat la primera edició de Pasqua del Festival Castell de Peralada que s’ha celebrat del 6 al 8 d’abril. La proposta, que pretén desestacionalitzar el certamen, ha comptat amb un recital d’àries d’òpera i cançons confeccionat per a l’ocasió. El tenor, que va actuar dissabte a la tarda a l’església del Carme del castell acompanyat per la pianista i directora Audrey Saint Gil, tornarà a aquest escenari el 28 de juliol per inaugurar l’edició d’estiu del festival. L’organització valora molt positivament la resposta a aquesta nova proposta cultural per part de públic amb tres plens, un 95% d’ocupació i un 30% d’espectadors internacionals.

El director del Festival Castell de Peralada, Oriol Aguilà, afirma que aquesta nova proposta “ha nascut per quedar-se i ha complert els objectius”. La voluntat era la de donar-se a conèixer entre els melòmans que ja freqüenten la Costa Brava, però també posicionar la marca en l’àmbit internacional. A més, ha destacat “l’excel·lència de les propostes artístiques que s’han presentat i l’alt grau de satisfacció del públic”, que els encoratgen per començar a treballar a les següents edicions de Setmana Santa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.