Societat

figueres

El Festival Còmic de Figueres es tanca amb èxit de públic

El Festival Còmic de Figueres va tancar ahir a la nit la setzena edició certificant, un cop més, que és un esdeveniment totalment consolidat. L’organització del festival ha fet un balanç molt positiu de tots els espectacles i les activitats programades, que han assolit rècords de participació fregant el 100% de l’ocupació. “Tenim la sort de tenir un públic que confia plenament en la programació, ens hem guanyat la seva confiança i venen a veure el que posem, sigui el que sigui. Ens sentim molt avalats per continuar”, va exposar Xavier Valentí, codirector del festival. “Tot i que no m’agrada parlar de xifres, perquè són molt relatives, podem dir que amb tres dies i mig hem omplert vuit platees, hem tingut unes 5.000 persones de públic al festival, sense comptar l’èxit absolut de les activitats paral·leles i de carrer. És una gran satisfacció”, deia, content. A més, enguany s’ha consolidat l’espai de nit: “Així hem pogut arribar encara a més públic”, va precisar. També va remarcar el repte de fer un pòdcast en català, “un pas endavant per a la llengua”. “Vam omplir El Jardí en una nit memorable i vam demostrar que en català també es poden fer les coses.” I és que, tal com ho va descriure Xavier Valentí, el festival “intenta ser un reflex de la sensibilitat que corre pel territori”.

El setzè Festival Còmic ha convocat els i les millors humoristes i monologuistes del moment, com Modgi, Judit Martín, El Soterrani, La Ruïna, Roger Pelàez, Patricia Espejo i Patricia Sornosa, Irene Minovas i Godai Garcia, entre altres, així com propostes internacionals com la del neozelandès Trygve Wakenshaw, els italians La Sbrindola o l’alemanya La Tanik.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia