Societat

Almenys 22 morts per una cadena de tornados als EUA

Meteorologia

Almenys 22 persones han mort i desenes han resultat ferides després del pas d'un seguit de tornados i tempestes per Estats del centre i sud dels Estats Units (EUA).

Segons han informat les autoritats locals, les tempestes han causat greus danys als Estats d'Arkansas, Tennessee, Mississipí i Kentucky. En concret, l'oficina del governador d'Arkansas, Mike Beebe, ha comunicat que set persones han mort a l'Estat, inclosa una parella i el seu fill a la localitat d'Atkins. "Ha estat una tarda terrible, que s'agreuja amb la caiguda de la nit", ha dit el governador.
A Tennessee, han mort sis persones més i s'han registrat danys greus en un centre comercial de Memphis i una residència universitària a Jackson, on han quedat atrapats diversos estudiants.

Igualment, quatre col·legis electorals on s'estava fent la votació del Superdimarts han hagut de tancar pels tornados. De fet, a Memphis (Tennessee), un dels tornados ha fet caure l'antena del servei de patrulles de carreteres i ha obligat a suspendre breument els vols a l'aeroport internacional de la ciutat.

Els tornados han castigat la regió central del país que ja havia estat afectada els últims dies per tempestes de pluges i neu. A Wisconsin, que ha patit nevades de gairebé mig metre en alguns llocs, les tempestes han causat diversos accidents de tràfic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.