Societat

Un ajuntament de Saragossa decideix dilluns si canvien el nom del carrer General Franco per carrer del Chiki Chiki

L'Ajuntament d'Illueca (Saragossa) debatrà en el seu ple del pròxim dilluns una moció de la Chunta Aragonesista (CHA) per a canviar el nom del carrer General Franco pel del carrer del Chiki Chiki, el tema de Rodolfo Chikilicuatre que es presenta a Eurovisió, segons ha explica el regidor del CHA Ruben Redondo.

En aquesta mateixa moció, el CHA planteja igualment canviar el nom de la Plaça Primo de Rivera pel del grup de saragossa Heroes del Silencio i dedicar un carreró sense nom al grup de rap Violadores del Verso.

El regidor del CHA ha engegat una pàgina web (www.myspace.com/antipapa, en referència al Papa Lluna nascut a Illueca) perquè la gent pugui expressar la seva opinió mitjançant un missatge SMS al número 5585, amb el text "accepto" o "rebutjo".

Segons la web de TVE i Chikilicuatre, la proposta necessita el vot a favor d'almenys quatre regidors d'Illueca. Si la iniciativa prospera, l'ajuntament convidarà a Rodolfo Chikilicuatre a inaugurar la placa amb el títol del tema que cantarà en Eurovisió. De moment, els joves del poble s'han bolcat per a defensar el carrer del Chiki Chiki i dissabte han organitzat una festa amb actuacions de flamenc, jazz i improvització.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.