Societat

Palafrugell reconeix l’esport local

Ahir al vespre es va celebrar al Teatre Municipal, la 38a edició de la Festa de l’Esport

El Teatre Municipal de Palafrugell va ser la seu, ahir al vespre, de la 38a edició de la Festa de l’Esport. L’acte va donar a conèixer els millors esportistes, entrenador i entitat local de la temporada anterior. En aquesta edició, optaven als premis 20 esportistes i 5 clubs.

El Club Handbol Garbí va rebre la distinció a la millor entitat esportiva. En la resta de categories, el premi al millor esportista masculí va ser per a Xavier Mayoral Jové, del Club Vela Calella. En categoria femenina, la guanyadora va ser Mariona Frigola Mató, del Club de Patinatge Artístic de Palafrugell; i fou proclamada millor entrenadora local Esther Hidalgo Gómez, del Club Rítmica Palafrugell.

La Medalla de l’Esport de Palafrugell es va entregar a Erundino Álvarez Álvarez per la seva vinculació en el món del futbol. Durant l’acte també es va reconèixer la tasca de Miquel Pucurull Fontova, corredor de maratons i escriptor, com a Convidat d’Honor, i de Marta Alemany Sánchez, jugadora de futbol, que va ser nomenada Ambaixadora de l’Esport Palafrugellenc. Aquests dos darrers no van poder ser presents a la gala per motius esportius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia