Societat

Les tapes surrealistes tornen a Figueres

La segona edició de la ruta gastronòmica tindrà lloc del 18 al 28 de maig amb la implicació de vint establiments

Del 18 al 28 de maig, vint establiment d’hostaleria de Figueres oferiran una tapa especial en el marc de la Ruta de la Tapa Surrealista , instaurada per Comerç Figueres Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

En aquesta segona edició, els establiments tindran a punt una tapa d’inspiració daliniana maridada amb una copa de vi de l’Empordà, a un preu de 4 euros. A més, en dos restaurants s’oferirà un menú especial per 35 euros.

Els establiments de la Ruta són Càlid Cafè, Moma 33, Cafè dels Tints, El cafè del Casino, Can Jordi, Lizarran, Sentits Gastrobar, Txot’s Figueres, Can Jeroni, Restaurant Gigi, Dynàmic, El Maia, Tony’s Figueres, Racó de la Xeli, el Meson Asador, Serraplà, Bràsic, El cafè Paris, Tall Dolç i el Pillo Pollo Figueres.

D’altra banda, s’ha organitzat un sorteig entre els clients que votin el millor restaurant. Hi haurà un QR en aquests establiments per poder donar el vot i entre tots els participants es sortejaran diversos premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia