Societat

El .cat supera els 30.000 dominis

Internet

El .cat ja compta amb més de 30.000 dominis registrats, després de prop de dos anys i mig d'entrar en funcionament, el 13 de febrer del 2006. La Fundació puntCAT, entitat que gestiona el registre d'aquest domini, es mostra molt satisfeta perquè "tothom s'ha fet seu el .cat i moltes persones, entitats i empreses que no tenien un domini propi, s'han decidit a registrar el seu nom amb el .cat i així esdevenir protagonistes a internet a través del seu propi domini".

Aquesta bona acollida que ha rebut des de l'inici es reflecteix en l'augment progressiu de dominis registrats i l'increment de continguts de l'espai .cat, amb més de 9 milions de documents indexats pels cercadors.

Un dels primers del món
Així, en poc temps, el .cat s'ha situat com un dels primers dominis al món pel que fa al nombre de documents indexats per a cada domini .cat registrat. Segons la fundació, la bona marxa d'aquest domini permetrà ben aviat tornar a abaratir els preus de registre i manteniment dels .cat.

Concurs de fotografies .cat
Aquest estiu la Fundació puntCAT ha posat en marxa el concurs de fotografies de dominis .cat, on, a través d'una votació oberta, es premiaran les millors fotografies on aparegui qualsevol .cat, sempre que el web de què es tracti estigui en funcionament.

Les votacions començaran al setembre, un cop s'hagin publicat a http://fotobloc.domini.cat les fotos que hi participin. Amb aquesta iniciativa es dóna l'oportunitat a tothom de promocionar gratuïtament el seu domini .cat, a més d'optar a guanyar diversos premis –càmeres de fotos i renovacions de dominis, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.