Societat

La sisena hora arribarà a tots els centres públics de Primària el curs que ve

Educació

L'anomenada sisena hora arribarà el curs escolar 2008-09 a tots els centres públics de primària que tenen oferta completa, és a dir, els que compten amb grups des de primer fins a sisè d'aquesta etapa, segons ha informat el departament d'Educació.
La implantació de la sisena hora es va fer el curs 2006-2008 enmig d'una forta polèmica, en gran part per la falta de mestres en algunes de les matèries, sobretot d'anglès.

Amb aquesta ampliació, un total de 1.381 escoles públiques de Catalunya oferiran sis hores lectives als seus alumnes, les mateixes que imparteixen ja des de fa anys els centres d'educació concertats.

En comparació d'aquest curs (2007-2008), seran 119 centres més els que impartiran a partir del mes de setembre una hora més, però amb ells es completa ja l'oferta de la sisena hora a les escoles públiques de Catalunya amb alumnes en tots els nivells, segons un comunicat d'Educació.

D'aquests 119 centres, 110 pertanyen a localitats de menys de 5.000 habitants i nou es troben en municipis més grans que encara no havien implantat aquesta mesura, que emana del Pacte Nacional per a l'Educació.

Les escoles rurals també podran sol·licitar la implantació de la sisena hora si ho desitgen, malgrat que la posada en marxa d'aquesta mesura no està planificada en aquests centres per a aquest pròxim curs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.