Societat

La policia de Salt es forma per a l’ús de drons

50 persones han participat en una sessió tècnica que s’ha celebrat aquest dimarts 25 d’abril a Salt

La Policia Local de Salt ha organitzat aquest dimarts 25 d’abril una jornada tècnica per a l’ús de drons en operacions de seguretat, emergències i de l’administració pública. Adreçada a pilots, comandaments de forces de cossos de seguretat i treballadors de l’administració pública ha comptat amb la participació de 50 persones.

La iniciativa de dur a terme una formació d’aquest tipus a Salt va néixer després d’una recent jornada a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya sobre les intervencions policials amb drons i els aspectes operatius i procedimentals que cal saber. A partir d’aquí, des de la Policia de Salt es va engegar la proposta que ha cristal·litzat amb la jornada que s’ha dut a terme aquest dimarts per tal de donar a conèixer les possibilitat d’aquests aparells i les restriccions legals existents. “Sense cap mena de dubte la incorporació dels drons a la Policia Local suposa incrementar les eines de les quals disposem, tenint en compte les restriccions existents a un terme municipal com el nostre, situat dins espai aeri controlat per la proximitat de l’Aeroport de Girona-Costa Brava i dos heliports més”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.