Societat

Llibertat provisional per als quatre detinguts per la compravenda d'un nadó

Les quatre persones detingudes per la seva presumpta implicació en la compravenda d'un nadó de quinze dies han sortit aquest dimarts en llibertat provisional un cop el jutge de Sueca que porta el cas ha obert contra ells una causa per un delicte contra les relacions familiars segons l'article 221 del Codi Penal, concretament per alteració de la paternitat d'un menor per mitjà d'una compensació econòmica. La decisió s'ha pres després que els quatre detinguts, la parella de Cullera que presumptament hauria comprat el nadó, la mare biològica i una dóna que hauria fet d'intemediària han prestat declaració al Jutjat de Proimera Instància i Instrucció número 2 de Sueca.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana l'instructor ha retirat a la mare biològica la pàtria potestat del nadó, que es troba des de dilluns sota la tutela dels Serveis Socials de la Generalitat Valenciana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.